Blog


sfeerfoto-elementbank-eucalyptusStel je favoriete elementbank samen bij Schatkamer CityLife!

U kunt kiezen uit vele stijlen, maten, opstellingen en stoffen! Met de opstellingen en stoffen kunt u eindeloos combineren totdat u uw droombank heeft samengesteld! Wij werken inmiddels al bijna 20 jaar samen met ervaren bankenfabrieken die ervoor zorgen dat zowel de binnen- als buitenkant van uw elementbank van blijvende goede kwaliteit is. U kunt op uw elementbank extra service krijgen om nog langer van uw bank te genieten! Kijk voor meer informatie op onze website www.schatkamer.com/elementbanken!

Ook hebben wij bij Schatkamer CityLife weer hele mooie stoffen voor op de elementbanken in ons assortiment! Neem bijvoorbeeld de vintagestof op de elementbank Plataan of op de elementbank Eucalyptus. Door middel van een washing van de stof krijgt de bank een vintage uitstraling! Houdt u meer van een klassieke of moderne uitstraling? Wij hebben genoeg andere stoffen waar u uw stijl mee kunt kiezen!

Maak uw zithoek compleet met onze mooie wollen vloerkleden in allerlei kleuren, formaten en patronen! Of kies voor een prachtig patchwork vloerkleed, waarbij oude Turkse vloerkleden zijn herbruikt en een washing in één kleur zijn ondergaan! Al onze vloerkleden zijn milieuvriendelijk gemaakt, want wie wil nou niet blij wonen in een schone wereld? Zet op deze vloerkleden leuke kleine salontafels en hang daarboven mooie sfeerlampen en uw zithoek is helemaal compleet!

Oja, organiseert u binnenkort een borrel en/of een (Kerst)diner? Zet dan de mooie serviezen van Pip Studio op uw salon- en eettafel! Nu tot en met Kerst hebben we een leuke actie, namelijk: 4 halen, 3 betalen!

Kom snel een kijkje nemen in onze winkel aan de Anegang en volg ons dagelijks op social media! www.schatkamer.com & www.schatkamerwebshop.com


Vier de Kerst bij Schatkamer CityLife!

De Sint is alweer in Spanje en de Kerstman staat voor de deur! Wij hebben hiervoor allemaal super leuke nieuwe artikelen ingekocht om uw Kerst dit jaar extra speciaal te maken!

Zo hebben wij de perfecte eetkamerstoelen waar u lekker lang op na kan tafelen. Benieuwd welke? Kijk dan snel in onze winkel of bekijk een gedeelte van onze collectie op www.schatkamerwebshop.com waar je ze direct kunt bestellen! Leuk nieuws: wij mogen vier eetkamerstoelen aan u cadeau geven via onze Facebook pagina. Wilt u kans maken op deze eetkamerstoelen? Bezoek dan snel onze pagina www.facebook.com/schatkamer!

Heb je juist zin om met Kerst lekker op de bank de leukste (Kerst)films te kijken? Dat kan bijvoorbeeld op onze nieuwe elementbank Eucalyptus! Kijk hier voor meer informatie: http://schatkamer.com/wp-content/uploads/2016/12/Klik-hier-voor-de-opties-Eucalyptus.pdf!

Om je Kerst helemaal compleet te maken hebben wij ontzettend mooie serviezen van Pip Studio, Blond Amsterdam en Vtwonen. Wist u al dat u het servies van Blond Amsterdam en Vtwonen in onze webshop kunt bestellen? Kijk snel op www.schatkamerwebshop.com!

Wij wensen u alvast een fijne Kerst en we zien u graag terug in onze winkel aan de Anegang in Haarlem of in onze webshop www.schatkamerwebshop.com!

Blije groet,
Team Schatkamer CityLife – Gert, Cynthia, Jolijn, Alice en Nienke


Stel je droombank samen bij Schatkamer CityLife!

Ben je al heel lang op zoek naar de perfecte bank voor in je huis? Kom dan eens kijken bij Schatkamer CityLife! U heeft een ruime keuze uit maten, modellen en stoffen!

Schatkamer CityLife is als meubelzaak al jaren lang een begrip in Haarlem. Schatkamer CityLife verkoopt teakhouten, eikenhouten en betonnen meubelen, elementbanken, vloerkleden, salontafels, verlichting, eetkamerstoelen en fauteuils. Ook verkoopt Schatkamer CityLife artikelen uit de vtwonen collectie, Pip Studio Servies, Blond Amsterdam Servies en goed betaalbare kleurige en basic woonaccessoires. Bekijk snel onze vernieuwde webshop www.schatkamerwebshop.com en volg ons dagelijks via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter!

Schatkamer CityLife is een familiebedrijf dat eigentijds wonen combineert met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook is Schatkamer CityLife CBW-erkend! Bij Schatkamer CityLife staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel: what you see is what you get. Een puur bedrijf. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Kom snel een kijkje nemen in onze winkel aan de Anegang 39!


Nieuwe collectie bij Schatkamer CityLife!

Schatkamer CityLife is als meubelzaak al jarenlang een begrip in het centrum van Haarlem. U kunt bij Schatkamer CityLife terecht voor uw meubels, zoals elementbanken, tafels, stoelen, salontafels en lampen. Ook verkoopt Schatkamer CityLife een grote collectie vloerkleden!

Naast de eigentijdse kwaliteitsmeubelen verkoopt Schatkamer CityLife serviezen van Blond Amsterdam, Pip Studio servies, VT wonen servies en een grote collectie tafelzeil. Nu V&D en Cook&Co zijn deuren definitief heeft gesloten, is de verkoop van het Blond Amsterdam servies nog meer gestegen. Van heinde en ver komen consumenten naar ons toe om met tassen vol te vertrekken. Sommige consumenten zijn zo slim om tussen 10:00 – 11:00 uur te komen, zodat zij hun auto voor de deur kunnen inladen!

Familiebedrijf
Schatkamer CityLife is een familiebedrijf waarbij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat: what you see is what you get. Een puur bedrijf. Waar vind je dat nog? De meubelcollecties van het familiebedrijf combineert eigentijds wonen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De CBW-erkenning zorgt naast de al jarenlange betrouwbaarheid ook nog voor goede garanties. Sinds kort kunnen consumenten een extra garantie op hun elementbank nemen bovenop de CBW-garantie. Hierdoor zal de gebruiksduur van de elementbank zich verlengen, ligt Cynthia Verresen toe.

De houten tafels en kasten zijn veelal van eiken of teak gemakt. Door de hardheid van het hout en de mogelijkheid op herstel bij beschadiging zul je daar jarenlang plezier van hebben. Wij merken dat mensen veelal kiezen voor een goede kwaliteit; zo hopen wij een steentje bij te dragen aan de reducatie van al het afval. Blij wonen in een schonere wereld!

Veranderingen
De ervaring van de laatste jaren heeft ons geleerd dat de consumt houdt van veranderingen. Zo snel als de digitale wereld gaat, gaat het gelukkig in Schatkamer CityLife nog niet. Stoffencollecties en modellen op de elementbanken, assortimenten van salontafels: het wisselt allemaal veel sneller dan vroeger. Sommige modellen van de elementbanken of plantage teakhouten meubelen hebben wel 10 jaar meegelopen! Nu is het vaak maximaal een half jaar en mogen we nieuwe collecties verwelkomen, vertelt Cynthia Verresen. Oftewel: slagen voor je meubelen is gemakkelijk bij Schatkamer CityLife!

Om ruimte te maken voor de nieuwe collecties start vanaf morgen de sale op een aantal meubelen. Een deel van de nieuwe collectie is al binnen, de rest zal snel volgen!

Tot gauw in onze winkel aan de Anegang 39 in Haarlem!