Ervaringen

Welkom bij Schatkamer CityLife!

Wij en andere klanten zijn benieuwd naar uw ervaring met ons bedrijf. Schrijf een recensie over uw nieuwe aankoop bij ons en U ontvangt een cadeaubon of kortingscode!
U kunt de recensie op facebook of google plaatsen. Bij Facebook heeft u de mogelijkheid om foto’s te plaatsen van uw aankoop!

Heeft u geen Gmail-account, maar zou u wel een recensie over ons willen plaatsen? U kunt hier een Gmail-account aanmaken!

Blije groet,
Team Schatkamer CityLife – Cynthia, Gert, Jolijn en Alice

Juli 2017 – Danielle Lakeman

De Schatkamer is een van mijn favoriete winkels in Haarlem waar ik graag naar binnenstap. De collectie veranderd regelmatig, waardoor je altijd wel iets leuk of nieuws kunt vinden. Niet alleen woonaccessoires, maar ook originele cadeautjes Γ©n natuurlijk de BLOND Amsterdam collectie. Ook zijn we ontzettend goed geholpen bij het aanschaffen van nieuwe eetkamerstoelen. Er werd met ons meegedacht, vriendelijk geadviseerd en kregen tegelijkertijd de ruimte om over onze keuze na te denken. We zijn ontzettend blij met de nieuwe stoelen (ze zitten niet alleen heerlijk, maar zijn ook prachtig), die als pronkstukken in onze woonkamer staan!

Juli 2017 – Lars Henderson

Leuke zaak en goede service. Helaas werd de eerste bestelling beschadigd geleverd, kan natuurlijk altijd gebeuren. Gelukkig werd alles zonder discussie, netjes en snel opgelost (binnen 1 week). Kwaliteit goed en prijs zeer redelijk. Aanrader voor leuke en originele meubels. Wij komen nog vaker langs.

Juli 2017 – Wilma Kruijt
Vriendelijk, betrokken en informeel personeel zowel in de winkel als bij het bezorgen.
Wat een hele klus was in een bovenwoning uit de 20er jaren.
Ze hebben er ervaring mee en geen onvertogen woord.
Winkel met romantisch, speels, fris licht klassieke meubels en accessoires.
Erg blij met m’n frisse super lekker zittende bank voor een gunstige prijs.

Juli 2017 – Krista Blijleven

Mooie winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Een paar weken geleden heb ik hier mijn nieuwe bank besteld. De bank is gisteren, 3 weken eerder dan verwacht πŸ™‚ , geleverd. Ook het afleveren verliep soepel en vriendelijk. De bezorgers hebben de bank netjes in elkaar gezet en al het verpakkingsmateriaal weer meegenomen.
De bank zelf is super mooi en hij zit/ligt/hangt heerlijk.

Juli 2017 – Carmen Jansen

Schatkamer, fijne, leuke woonwinkel, prima service, prettige afhandeling van de bestelde bank, ruim optijd aanwezig bij de levering, netjes uit de verpakking gehaald en neer gezet, de bank zit heeerlijk en ik ben er erg blij mee!

Juni 2017 – Frederique van Oss

Superleuke winkel, loop altijd even binnen als ik in Haarlem ben! Zijn heel blij met onze nieuwe bank!

Juni 2017 – Johan van den Berg

Mooie tafel bij jullie gekocht en gratis in Alphen ad Rijn bezorgd! Top

Juni 2017 – Ellen Dizzy

Wat een leuke winkel waar je vriendelijk wordt geadviseerd. Bank gekocht, nette bezorger. We vonden deze te klein, dus in het plastic laten staan en hierover gebeld. Helaas is het niet mogelijk om te ruilen. Dat vonden we erg jammer. Geen reden om niet meer terug te gaan.

Juni 2017 – Marleen van der Berg

Prima service: van prettig geholpen in de winkel tot en met de aflevering en het installeren van de hoekbank bij mij thuis. Helemaal blij met De Schatkamer!

Mei 2017 – Ellen Felthuis

Mooie , veelzijdige winkel! Aardige mensen. Bank heel netjes thuisgebracht! Zeer tevreden!

Mei 2017 – Karin Fick QuiΓ±ones

Bij de schatkamer twee kasten gekocht
De kwaliteit is prima massief hout
De service is goed zeer vriendelijke
Behandeling ze herkenden ons
Van de vorige aankoop
Alles volgens afspraak thuis geleverd
En op de goede plek gezet
Wij kunnen deze firma van harte aanbevelen

Mei 2017 – Els Warmerdam

Bank gekocht bij de Schatkamer. Goede service, je wordt vriendelijk geholpen, ze nemen uitgebreid te tijd. De bank is heel mooi en heeft een goede constructie, zit perfect. Ik ben heel blij ! groet Els

April 2017 – Taco Burghardt

Sneller dan verwacht werd onze nieuwe bank type Wilg afgeleverd.
Wat een geweldige bank is dit, comfortabel, groot en gewoon mooi qua uiterlijk, een echte aanrader!
We zijn er dan ook erg blij mee, Schatkamer bedankt voor de snelle levering en het informatiepakket.

April 2017 – Ger van den Anker

Perfecte levering van vier stoelen voor ons kantoor. Op tijd en keurig afgeleverd. En de stoelen zitten prima. Kortom, petje af.

April 2017 – Peter Stolwerk

Ontzettend blij zijn we met de Lupine elementenbank van de Schatkamer. Maar vooral met de service. We zijn steeds goed op de hoogte gehouden, wanneer we de bank konden verwachten en als we vragen hadden (bv over de factuur) werd er zeer adequaat gereageerd. Het is niet het eerste meubelstuk wat we bij deze winkel aanschaffen en zeker niet het laatste, voor ons bedrijf precies de uitstraling die wij wensen.

April 2017 – Alette te Beest

Begin januari 2017 een hoekbank gekocht bij de Schatkamer. Vriendelijke en goede service in de winkel en een snelle levering!

April 2017 – Ventevogel

Ik ben heel erg blij met de bank die ik kocht bij De Schatkamer. De vriendelijke verkoopsters hebben me prima geholpen. Ze hadden veel geduld en gaven prima adviezen waar ik echt mee verder kon. Ook de communicatie per mail daarna, verliep prettig. Je wordt bij Schatkamer echt nog persoonlijk geholpen. Het resultaat mag er zijn. Een prachtige bank die heerlijk zit. Bedankt meiden!

April 2017 – Iris van Duijn

Na lang zoeken Prachtige stoel bij de Schatkamer gevonden. Helaas lang op de levering moeten wachten maar dit werd tegemoet gekomen met een gratis thuisbezorging.

April 2017 – Karel Joos

Een heel mooi vloerkleed voor een nog mooiere prijs, en met de glimlach geleverd!

April 2017 – Ronald Hiltemann

Ik heb het al eerder tegen de medewerkers van Schatkamer gezegd: de service is geweldig. Ik kon mijn (grΓ³te) bank kopen onder de voorwaarde dat hij bij mij in de woonkamer geplaatst kon worden. De deuren en gang zijn zodanig smal dat ik dat betwijfelde. Maar, de beide heren die de bank kwamen bezorgen hebben het toch voor elkaar gekregen. In hun werkplaats de bank al gedeeltelijk gedemonteerd. En nadat de bank met veel moeite door het smalle gangetje en de korte draai naar de kamer van de woonkamer was gewurmd stond de bank op zijn plek. Hij werd daar week keurig in elkaar gezet en de heren namen alle verpakkingsmateriaal weer mee. En al die moeite voor een flink afgeprijsde bank. Chapeau !!

Maart 2017 – Egbert Eeftink

Twee leuke salontafeltjes “Hyacint” gekocht, in hip gegoten beton met kleine houten pootjes. Wij gebruiken ze als nachtkastjes, perfecte maat en hoogte! Bestellen en ophalen werkte prima bij Schatkamer CityLife in Haarlem. Vriendelijke service en correcte levering. Aanrader!

Februari 2017 – Margot Venema

Geweldige winkel. We hebben een heel mooi kleed gekocht. Het was een showroom model maar zag er nog heel erg mooi uit. De dames hadden hem al helemaal voor ons klaargelegd om mee te nemen. Ga hier toch altijd even kijken als ik in de stad ben. Neem toch vaak ook weer wat leuks voor in huis mee.

Februari 2017 – Familie van Leeuwen

Na eerst zeer vriendelijk geholpen te zijn in de winkel genieten we inmiddels na een perfecte levering van onze nieuwe bank. Dank voor de goed service!

Januari 2017 – Cyntha van der Holst

We hebben een prachtig kleed besteld. Heel vriendelijk en goed geholpen in de winkel en het kleed werd eerder geleverd dan we aanvankelijk dachten. Superservice!

Januari 2017 – Annemieke Haentjens Dekker

Uitstekende service, Nienke nam uitgebreid de tijd om te helpen bij het kiezen van de bank die ik uiteindelijk gekocht heb. Bank is volgens afspraak geleverd en in elkaar gezet, ben super tevreden.

Januari 2017 – Naomi Frederiks

Prima service! Snelle reacties via de mail en er werd meegedacht over mogelijke oplossingen. Ook nadat het product beschadigd bleek te zijn, werd er gelijk een nieuwe besteld!

December 2016 – Marlou Knoef
Geweldig bank gekocht. Nog mooier dan gedacht

December 2016 – Brigit Muis
Goed advies en prima service.
En de bank : helemaal top!

December 2016 – Tom Broersen
Wij hadden bij Schatkamer eind september een bank besteld. Wij zijn erg tevreden over de communicatie en levering van deze bank. Goed geholpen ook door het personeel en ze nemen echt de tijd voor je. De bank zelf werd ook keurig op tijd geleverd en netjes gemonteerd.

December 2016 – Judith Kemper
Super mooie stoelen gekocht bij de schatkamer in Haarlem. Prima levertijd. Aardige verkopers en je wordt goed op de hoogte gehouden van je levering. Ophalen in Haarlem centrum is wel wat druk ’s ochtends

December 2016 – Ton v. Dijk

Wij hebben een prachtige hoekbank bij De schatkamer gekocht. De verkoper was kundig en behulpzaam. De communicatie over de levering verliep op rolletjes en de bank werd keurig op het afgesproken moment geleverd. De chauffeurs hebben de bank uitgepakt en neergezet. De verpakking namens ze mee. En daarna begin het grote genieten. een aanrader dus.

December 2016 – Gerard Keijzer

Dit weekend hebben we een etentje gehad met kinderen en kleinkinderen. We konden met 11 personen aan de mooie Inca lelie eettafel (250×120) en er was ook plaats genoeg voor alle gerechten. Door de ovale vorm kan je ook iedereen aan tafel zien. De stoelen ‘Sleutelbloem’ zitten lekker en zien er fleurig uit met hun rood, geel en oranje! Wij zijn erg tevreden. Ook met het uitzoeken, bestellen en de aflevering. Goed werk!

November 2016 – Walter Mijnders

We waren gezellig verrast door deze leuke winkel in Haarlem.

November 2016 – Lisette de Boer

Mooie stoelen gekocht bij de Schatkamer, goede kwaliteit en eindelijk stoelen om lang te kunnen natafelen, ook voor lange mensen!

November 2016 – Marleen Kramer

Mooie winkel met superservice! Heel vriendelijk en nette snelle bezorging. Aanrader!

November 2016 – Jocelyn de Jong

We zijn geweldig geholpen door de medewerkers bij de Schatkamer. Ook de kleine kinderen die mee waren, werden geduldig en vriendelijk geholpen. Ook bij tussentijds contact, zowel telefonisch, per email of in de winkel wist iedereen meteen van onze bestelling af, en werd er goed meegedacht. Levering was goed en probleemloos.
Enige punt voor verbetering zou het van te voren behandelen van bank zijn. Het inspuiten in de woonkamer was een vervelende chemische klus.
We zijn heel blij met onze nieuwe bank!

Oktober 2016 – Suzan Meijer

Wij zijn heel blij met onze nieuwe Delfts Blonde voorraadpotten. Natuurlijk hadden wij ze ergens on-line kunnen kopen maar toen we langs de Schatkamer liepen, herinnerde ik me dat ik daar wel eens soortgelijke spullen had gezien en wij steunen bij voorkeur de plaatselijke middenstand. Wij konden de vijf potten daar bestellen en nu staan ze te pronken in onze keuken. De service en informatie over de totale gang van zaken was uitstekend. Als we weer iets nodig hebben, gaan we zeker weer even bij de Schatkamer kijken.

Oktober 2016 – Klaas Meester

Na lang zoeken vonden wij bij de Schatkamer precies de eettafel die we zochten. We werden heel leuk geholpen en ook de levering verliep vlot.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe eettafel en stoelen.
fam. Meester.

September 2016 – Willeke de Groot

Bij het zien van wandkast Pinksterbloem bij de Schatkamer van Haarlem in mei wist ik dat dat de kast was die ik al heel lang zocht. Het zou alleen nog 2 maanden duren voor we hem konden plaatsen. Dat was geen probleem, hij kon worden opgeslagen. Door allerlei omstandigheden duurde het nog 2 maanden langer en moest ik tot 3x toe een bezorgafspraak afzeggen. Nog steeds was dit geen probleem, wat een goede service en prettig contact! Toen de kast eindelijk geplaatst kon worden kon ik zelfs een afspraak op tijd maken hiervoor. Nu ben ik heel blij met een mooie kast en zeer tevreden over de service van de Schatkamer.

September 2016 – Carel Hofland

Aardige mensen, leuke spullen voor een goede prijs, afspraak is afspraak. Alleen maar positief!

September 2016 – Nancy Vonk

Super geholpen door de verkoopster bij de schatkamer met het uitzoeken van mijn nieuwe bank, nette levering en nu genieten van onze heerlijke bank, ploffff!

September 2016 – Guus de Reus

Wat een leuke winkel! Superveel inspiratie opgedaan en een hele mooie loveseat / ruime stoel gekocht. Lekker persoonlijk geholpen en zeker nog een bezoek waard.

September 2016 – Els van Son

Prima winkel met prima service. Snelle levering en vriendelijk personeel. Mijn hocker was beschadigd en ik kreeg zonder gedoe een nieuwe, terwijl ik alleen vroeg om een reparatie. Ook mochten mijn bestelde artikelen (bank, stoel, hocker) wat langer in de opslag staan omdat de verbouwing nog niet was afgerond. Alle lof!

September 2016 – Β Shirley van Ek

plafondlamp Citylife Monnikskap hanglamp zwart
Na een lange zoektocht hebben wij bij De Schatkamer deze mooie plafondlamp gezien. Wij wisten het meteen, deze moest het worden! Eindelijk is onze eethoek ‘af’. Wij zijn helemaal blij!

Augustus 2016 – Jeroen Scholten Linde

Vlak voor onze zomervakantie werd – zoals afgesproken – onze nieuwe bank geleverd. Prima service; twee aardige medewerkers die de bank hebben neergezet (het was even passen en meten, maar via het huis van de buren is de bank over de schutting getild en bij ons neergezet). De medewerkers deden dit zeer zorgvuldig en voorzichtig! Ze hebben zelfs nog antikrasvilt voor onder de pootjes geknipt (!) en aangebracht. TOP.
We zijn erg tevreden over De Schatkamer en blij met de nieuwe bank!

Juni 2016 – Trix Sjouwerman

Leuke winkel met leuke spullen. Wij zijn goed en vriendelijk geholpen. De levertijd van de bank was iets langer (1 a 2 weken) dan eerst de verwachting was maar dat kan gebeuren. Met de bank zelf zijn we hartstikke tevreden waardoor wij niks te klagen hebben.

Mei 2016 – Herma Drenth
Afgelopen vrijdag is mijn nieuwe eettafel bezorgd. Ter plaatse werden de poten eronder gezet en het verpakkingsmateriaal meegenomen.
Hij staat precies zoals ik het mij voorgesteld had.
Ik ben heel tevreden; zowel over de informatie die ik in de winkel kreeg, de levertijd en de bezorging.

Mei 2016 – Tim Rietveld
Vorige week onze zitbank karpet en tafeltjes geleverd zijn zeer tevreden.
Wij zijn erg vriendelijk geholpen zowel met leveren en advies in de winkel.
Cynthia heeft ons heel fijn geholpen en komen zeker nog een keer terug.

Mei 2016 – Benjamin Burggraaf
Wij hebben een bank en eettafel bij de Schatkamer gekocht. Het is een fijne winkel met mooie producten. Goede uitleg over de verschillende meubelen. Levertijd was zoals afgesproken. Keurige levering in huis. De bestelde meubels zijn helemaal naar wens!

Mei 2016 – Karin Zuijdam
super blij met mijn tafel, fijne winkel waar ik goed geholpen ben en zeker terug kom

April 2016 – Fenny Thoolen
In het afgelopen jaar hebben we op verschillende momenten stoelen, een lamp en een bank gekocht bij De Schatkamer. Elke keer zijn we ontzettend aardig en goed geholpen en werd er meegedacht. Ze hebben mooie meubels en leuke accessoires. Ons nieuwe huis is inmiddels ingericht maar dit is zo’n winkel waar je als je binnenloopt toch weer met iets weggaat; al is het een kleine accessoire.

April 2016 – Twan Smit
Vorige week is mijn bank keurig afgeleverd, Afgesproken week, uitstekende kwaliteit en vriendelijke bezorging. In aanloop van mijn aankoop, werd ik steeds uitstekend geholpen in de winkel, staaltjes mee etc. En bij aflevering, werden de pootjes er onder gezet en het verpakkingsmateriaal werd meegenomen, Meer kan je niet verwachten. Bank staat goed en ben er erg blij mee! Kom snel weer even langs om naar nieuwe salontafels te kijken. Van het één komt het ander zeg maar…

Maart 2016 – Annel Lameijer
Ik heb 6 leren buisframe stoelen gekocht bij De Schatkamer (3 verschillende kleuren). Ze zitten heerlijk! Een fijne ontdekking na een zoektocht in de standaard meubelwinkels. De medewerkers denken graag met je mee op een prettige manier.

Maart 2016 – Ingrid van Adrichem
Vandaag mijn nieuwe salontafel opgehaald bij de Schatkamer, die ik onlangs besteld had. Ik ben hier heel erg blij mee. Maar ook ben ik heel erg blij met de goede service en de vriendelijkheid van het personeel. Ze staan altijd open voor vragen en doen hun werk met een glimlach. Ik vind het altijd erg prettig om daar even binnen te lopen en te kijken,
wat voor leuke nieuwe spullen ze weer hebben. En zo liep ik tegen mijn salontafel aan.
Ook de levering is goed verzorgd. Een dikke pluim!

Februari 2016 – van Hoorn
Ooit had ik een cadeaubon ontvangen van de Schatkamer, echter deze was meer dan 10 jaar oud. Meestal wanneer we bij de Schatkamer waren zagen we zat leuke dingen maar dan hadden we de bon weer niet bij ons..
Nu, met de bon op zak, zagen we een mooie lamp. De verkoopster gaf aan dat dat geen enkel probleem was! Dus wij hebben de lamp aangeschaft en toen er met het in elkaar zetten wat problemen waren werden we ook goed en geduldig geholpen.
Kortom een zaak om zeker terug te komen zeker omdat je op een ongedwongen manier geholpen wordt en er elke keer weer wat anders te zien is!

Januari 2016 – Mourad El
toppie geregeld mooie tafel
werd helemaal in elkaar gezet
ben er reuze blij mee ook met de verdere service

Januari 2016 – Birgit Zonneveld Friedl
Wij hebben afgelopen december twee bijzettafels voor bij onze bank gekocht.
Een stuk hebben we meteen mee kunnen nemen en de tweede werd besteld omdat deze niet voorradig was.
De tweede is deze week ook bij ons met de post aangeleverd.
Alles is hierbij netjes verlopen. De service en bereikbaarheid van de Schatkamer in Haarlem is goed.
Als je bij vragen een email stuurt, wordt er netjes op gereageerd.
De kwaliteit van de meubels is ook goed. Wij hebben inmiddels twee keer tafeltjes bij de Schatkamer gekocht en zijn er tevreden over.
Het is een leuke winkel met creatieve meubels en woonaccessoires.
Wij gaan er zeker weer naartoe.

Januari 2016 – Leo A Bolle
Mijn eega zegt altijd dat je ergens ‘tegen aan moet lopen’. Dat bleek het geval in het walhalla van de schatkamer. Besluiteloos als ik ben kwam ik steeds weer bij de (intussen) gekochte stoelen uit. Even later kwam er dan ongedwongen een medewerker met weer wat productinfo. Dat herhaalde zich drie keer en dat sprak mij wel aan.
Toen na levering iets niet in orde bleek werd dit vlot en soepel opgelost.

Prima service en wij komen nog een keer terug!

December 2015 – Vera Moll
In oktober hebben we een salontafel besteld bij de Schatkamer in Haarlem. Sinds vorige week staat hij bij ons in de kamer en we zijn er erg blij mee. Een prachtige, mooi afgewerkte tafel en de coating werkt echt opmerkelijk goed tegen vocht, en ziet er niet gelakt uit. De laden rollen soepel en de het kleine pootje zorgt dat hij net iets los van de grond komt, waardoor het er minder als een blok uitziet. Ook de service was vriendelijk en persoonlijk. We komen graag nog een keer langs als andere meubels aan vervanging toe zijn.

December 2015 – Paulien Voogd
In augustus 2015 heb ik een prachtige wandkast Pinksterbloem gekocht. Gezandstraald, waardoor het effect van ruw hout er heel mooi uitspringt. In november 2015 werd het meubel dan toch eindelijk geleverd. Het lange wachten is niet …MeerIn augustus 2015 heb ik een prachtige wandkast Pinksterbloem gekocht. Gezandstraald, waardoor het effect van ruw hout er heel mooi uitspringt. In november 2015 werd het meubel dan toch eindelijk geleverd. Het lange wachten is niet tevergeefs geweest. Ik kreeg er een heel mooie wandkast voor terug. De aflevering op de dag zelf liep enige vertraging op. Dit is ruimschoots goed gemaakt doordat De Schatkamer voor de tweede keer kwam, omdat de kast niet waterpas stond. In een huis uit 1938 is alles niet even recht. Nu de wandkast is ingeruimd komen mijn spulletjes er heel mooi in uit. Ik ben erg blij met mijn aankoop en wil De Schatkamer bedanken voor alle goede zorgen.

December 2015 – Maureen van den Akker
Een winkel om blij van te worden. Mooi kastje gekocht en erg goede service. Alles wordt gedaan om je te helpen.

November 2015 – Henrike Veninga
Wij hebben onlangs 6 eetkamerstoelen (Krokus) bij De Schatkamer gekocht en zijn heel erg tevreden over hoe we geholpen zijn in de winkel, over de supersnelle levering en de kwaliteit van de stoelen. Zelfs zo erg tevreden dat we bij het ophalen van de stoelen direct een nieuwe bestelling voor een heerlijke fauteuil hebben geplaatst. Verschrikkelijk, zo een winkel waar je alles wel wilt kopen.

November 2015 – Nico Zomer
Kortgeleden eettafel gekocht bij de Schatkamer. Ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben als klant. Mooie tafel, prima geholpen in de winkel, goede verkoopster en aflevering plus plaatsing van de tafel ook uitstekend. Kortom een heel prettige eerste kennismaking met deze winkel!

November 2015 – Wilma Prinsen
ik wilde even laten weten dat we super blij zijn met het (nieuwe) kleed die je ons toegestuurd hebt. Hij is makkelijk schoon te maken en het belangrijkste: er komen geen vlekken op die er niet meer af gaan! Totaal anders dan het vorige kleed. Het lijkt ook wel of deze gladder is. We hebben hem al een tijdje in gebruik en hebben hem nog niet uit hoeven te wassen! (de vorige minimaal 1 maal per week).

Nogmaals bedankt voor de goede service! Top!

Oktober 2015 – Martijn Luijken
Hele leuke winkel met prachtige spullen en een fijne klantvriendelijkheid!

Oktober 2015 – Jorien Stoop
Wij hebben onlangs stoelen gekocht bij De Schatkamer. Wij werden goed en vriendelijk voorgelicht over de levertijd en aanvullende service.
Het was ook geen enkel probleem om het showmodel even mee te nemen om te kijken of de stoel goed bij onze tafel past. Bij het ophalen van de stoelen mocht ik het karretje even meenemen en is er aangeboden om het verpakkingsmateriaal achter te laten. Heel erg fijn!

Oktober 2015 – Lydia van Dijk
Vorige week liepen wij de gezellige Schatkamer in om nog een keer te kijken naar de tafel waar ons oog op gevallen was. Showroom korting erop dus meteen gekocht. De verkoopster was erg behulpzaam en de levering snel geregeld. Wat wij echt heel leuk vonden was dat je niet zomaar het bonnetje meekreeg na het afrekenen – nee, het bonnetje werd leuk ingepakt en samen met een leuke kaars in een handige linnen tas meegegeven. Dat is service. Wij liepen helemaal blij de deur uit en zitten nu, 6 dagen later, al aan onze nieuwe mooie tafel.

September 2015 – Juta Runeman
Voor de vakantie een koeltas van Rice gekocht bij de schatkamer. Hij was niet goedkoop maar wel erg tof! Tijdens de vakantie hebben we ‘m goed gebruikt maar na de eerste keer zag ik al dat de zoom los liet. Echt een fabrieksfout. Dus na de vakantie terug gegaan zonder een bonnetje. Ze hebben mij echt geweldig geholpen. Ze hebben de koeltas terug gestuurd naar Rice en ik mocht een nieuwe komen ophalen. Helaas hadden ze alleen nog maar roze en toen ik aan de telefoon vertelde dat ik niet van roze hield, wilden ze voor mij nog wel een keer naar Rice mailen of ze echt niet nog zo’n toffe met citroentjes hadden liggen. Ik had geluk en heb ‘m van de week op kunnen halen.

Juli 2015 – Rutger van der Holst
Prima zaak! Al 3 keer wat gekocht waaronder 2 keer met lever service. Dat liep allemaal gesmeerd. Begrijp dus de kritiek uit vorige recensies niet omdat ik dit niet heb meegemaakt. Mooie winkel met echt mooie spullen.

Juli 2015 – Evelien Makkus
Wij zijn heel erg tevreden over de service van de schatkamer! We hebben de lamp besteld, en een paar dagen later was de lamp al binnen! Super service. De nieuwe lamp hangt mooi in onze nieuwe huis. Ook voor blond en pip ga ik graag naar de schatkamer, wegens het grote assortiment.

Juni 2015 – Sabine Webers
Wat een mooie zaak !!! Eerst hebben we een lamp en daarna een hele mooie eettafel en een salontafel gekocht. Voor de tafels zijn we een aantal keren in de winkel geweest. We werden echt heel goed geadviseerd ( bijv. impregnatie van tafels ) en geholpen. Verkoopster Cynthia nam elke keer de tijd als we weer een vraag hadden. Echt een aanrader.

Mei 2015 – Melanie Deenen
Wauw wat een mooie spullen staan er in deze winkel! Kwaliteit straalt er vanaf! Ik heb een bank, salontafel en uiteindelijk ook nog een bijzettafel bij de Schatkamer besteld. In de winkel werd ik erg goed geholpen. De vrouw nam ruim de tijd voor mij, ook ondanks mijn wispelturigheid. Stoffen mogen mee naar huis worden genomen, zodat je thuis nog even goed kunt nadenken. Hier moet je wel een borg voor betalen, maar dat is logisch. Ook kun je een stukje stof (die je kiest voor de bank) gratis laten bestellen zodat je bv gemakkelijk kussens kunt zoeken terwijl de bank er nog niet is. Nadat ik de bank besteld had, wilde ik de bank later toch in een kleinere maat bestellen. Hier werd niet moeilijk over gedaan en werd de maat zonder problemen veranderd. In de winkel zeiden ze dat de bank tien weken levertijd had, dit waren er uiteindelijk 11. De salontafel had 6-8 weken levertijd maar wilde ik graag tegelijk met mijn bank bezorgd krijgen. Dit is helaas niet gelukt. De tafel komt nu een weekje later. Dit vind ik persoonlijk wel erg jammer. Maar een weekje langer wachten kan nog net. Het bijzettafeltje heeft ook zo’n zelfde levertijd, maar die heb ik veel later besteld. De winkel had trouwens wel dingen op voorraad maar niet de kleur die ik wilde hebben. De bezorging van de bank verliep heel goed. Zij kwamen binnen de afgesproken tijd. De mannen letten goed op dat zij niets beschadigen en werken ook met vilt. Zij hebben met mij ook overlegt hoe ze de bank naar binnen wilden tillen. Ze hebben al het karton en plastic netjes opgeruimd! Ik had hierdoor helemaal geen rommel in huis! Echt heerlijk. Ze zetten de bank op de plek waar je hem wilt hebben! Ik ben heel blij met de bank en zou een ander ook aanraden om bij de schatkamer iets te bestellen! Ik denk dat de bezorging van de salontafel en bijzettafel net zo goed gaat verlopen als de bank!

Maart 2015 – Hermine van Kuijeren
goed advies ontvangen bij de aankoop van onze kast. Oa goed meegedacht over het kiezen van de juiste maat. Hij staat echt prachtig op de muur die we daarvoor hadden gereserveerd.

Maart 2015 – renejansen1907
Vandaag onze hoekbank en tv-kastje geleverd. Ondanks vertragingen vanwege electriciteitsuitval in westen van het land, toch nog voor het weekend geleverd. Levering cfm hun initieel afgegeven planning.
Uitermate vriendelijke medewerkers hebben de bank geplaatst en alles weer netjes opgeruimd. Als laatste nog een goed advies over de behandeling.
We zijn blij met de mooie spullen uit de schatkamer en het is een geweldig mooie aanvulling in ons huis.

Februari 2015 – Fam de Bruin
Bank Berk is vorige week bij ons bezorgd. De kleur is nog mooier dan dat we hadden verwacht. Dames in de winkel bedankt voor jullie duidelijk advies en het meedenken. Heren bezorgers bedankt voor de voorzichtigheid tijdens het bezorgen.

Februari 2015 – Anna Cassia
Afgelopen vrijdag zijn onze stoelen bezorgd. We hadden vorig jaar al een mooie teaktafel bij de Schatkamer aangeschaft. Nu ook mooie stoelen erbij. Super service en duidelijke communicatie. O ja en de stoelen zitten heel lekker.

Februari 2015 – Fam de Wit
Gisteren is onze nieuwe teakhouten vitrinekast bezorgd. We zijn er heel blij mee. Lekker opruimen van de spelletjes en boeken die we nog steeds in dozen hadden staan.

Februari 2015 – Lilian P
Wij waren erg verrast en zijn tevreden met de mooie teaktafel met stoelen geleverd door de Schatkamer. Prima advisering door de dames in de winkel. Voor de bezorgers een pluim!